Akkor vágjunk bele!

2011.07.31. 20:56

Sziasztok, Futó Tivadar jelentkezik!

Különleges lehetőséghez jutottam az adidas révén, amely holnap, azaz augusztus 1-jén egy hónapra rendelkezésemre bocsátja a Micoach Pacer névre hallgató edzést segítő eszközét. Gyermekkorom óta élek-halok a fociért, amelyhez az alaperőnlétet futással szerzem meg, ám soha nem bonyolítottam túl a mozgást: csak elindultam és tettem egy pár kilométeres kört. Most kapok az alkalmon és kihasználom a Pacerben rejlő megannyi lehetőséget, amelyről ebben a blogban egy-két naponta beszámolok! Akkor vágjunk bele!

Az elmúlt hetek-hónapok során megannyi értékes információt, jótanácsot osztottunk meg veletek, hogyan tehetitek hatékonyabbá, sikeresebbé futóedzéseiteket, viszont pont konkrét tapasztalatok hiányoztak. Ezt az elmaradásunkat pótoljuk most.

Egyszerű embernek vallom magam, tehát kicsit furcsa lesz egy olyan eszközt használni, mint a Micoach Pacer, viszont az mindig is vonzott, hogy számszerűsítsem futásaimat, ezt pedig ezzel a készülékkel megvalósíthatom, sőt, sokkal több hasznos infóhoz is jutok.

Magamról röviden annyit, 23 éves vagyok, 180 centimhez 71 kiló párosul, mindig is aktívan sportoltam, ami viszonylag futóbarát adottságoknak felel meg. Alapokról kezdek, és remélem, augusztus végére eljutok olyan szintre, hogy képes leszek kiaknázni a Pacer megterhelőbb programjait is. Meglátjuk, holnap indul a kaland!

Addig is, ha a MiCoach Pacerről szeretnétek olvasni, akkor az első lépéseket itt, a működését itt, míg az előnyeit itt találod!

A bejegyzés trackback címe:

https://micoach.blog.hu/api/trackback/id/tr483126410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása