Átdolgozta, felfrissítette az adidas kedvenc futást segítő eszköze, a miCoach honlapját. Ha valami miatt kritika érhette az amúgy igazán színes, igényes és profin kidolgozott edzésmunkát segítő weboldalt, az az interaktivitás hiánya volt. Ezt orvosolták most egy közösségi elemeket bevezető, kiemelő frissítéssel. Megszépült, még profibb lett, miközben az eddigi funkciók is megmaradtak, de nézzük mi változott!

Üdvözlünk új oldalunkon! A miCoach-csapat visszajelzéseiteket felhasználva az interaktivitást előtérbe helyezve megújította honlapját. Hozd létre saját fiókod, találd meg barátaidat, és örüljetek közösen eredményeiteknek az új megosztási lehetőségek révén!

Barátaid karnyújtásnyira vannak tőled!

Az újjávarázsolt nyitólap az edzések és a közösségi élet központja. Nézd meg állapotod, tekintsd meg épp hány barátod van túl edzésén, gratulálj, vagy csak írj nekik néhány bátorító mondatot! Használd a felfrissített edzésfigyelőt, hogy egyszerűen és gyorsan nyomon kövesd teljesítményed múlt-, jelen- és jövőbeli alakulását!

Légy mindig kapcsolatban!

Ezentúl a Facebook- és Twitter-fiókod segítségével is csatlakozhatsz a miCoach honlapjára, és akár automatikusan megoszthatod edzéseredményeidet, amint feltöltötted azokat. Kattints a jobb felső sarokban a neved alatt található legördülő menüsorra, válaszd ki a 'Sharing' (megosztás) ikont és rögzítsd személyes beállításaidat!

Tudja meg mindenki, milyen jó vagy!

Fiókod nem más, mint személyiséged és edzésmunkád tükörképe. A miCoach.com-on megoszthatod eredményeidet, céljaidat, milyen edzésprogramot használsz és még sok mást. Tiéd a nyilvánosság szabadsága, ha szeretnéd csak te, vagy csak ismerőseid, vagy pedig mindenki láthatja, hogyan alakul teljesítményed.

A csapat ereje

Hozz létre csoportot, vagy csatlakozz egyhez! Amint feltöltöd eredményeidet, az máris hozzáadódik a csapat összteljesítményéhez, miközben összehasonlíthatod saját teljesítményed a többiekével. Alapíts csoportot, hogy kiderüljön, ki a leggyorsabb, ki égette el a legtöbb kalóriát, ki teljesítette a legtöbb kilométert, vagy ki szánta rá a legtöbb időt a közös cél elérésére. 

Tervek, fejlesztések

Végül hangsúlyozandó, a miCoach-csapat nagy lépéseket tesz az oldal táblagépeket és mobileszközökön való zökkenőmentes elérése felé. A munka gőzerővel folyik tovább! Addig is hajrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://micoach.blog.hu/api/trackback/id/tr773220461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gekko 2011.11.05. 19:45:25

Télleg, csak b@szik működni, és egy semmitmondó bullshiten kívül semmi infó, hogy nézzek más után, vagy lesz még, vagy mi van. Komolytalan.
süti beállítások módosítása