Térdfájás, térdfájás...

2011.08.21. 12:17

Az utóbbi napokban éreztem, hogy egy-egy futás után másnap görcsszerű fájdalom jelentkezik mindkét térdem felett, de mintha a térdízületeim sem lennének rendben. Inkább pihenek egyet.

Amikor elkezdtem a kocogást tudtam, a nyílt utcán betonon, aszfalton teljesítem majd a kilométereket, ezzel kapcsolatban pedig volt egy félelmen, térdeim a rengeteg foci, különösen betonos focimeccsek óta nincsenek tökéletes állapotban.

Sajnos elég volt nyolc-kilenc tréning és nagyjából 25 kilométer ahhoz, hogy előkerüljenek a régi problémák, mind a szalagjaim, mind pedig a térd feletti izomzatom enyhe fájdalommal reagál valamennyi nagyobb fizikai megerőltetésre.

Semmi komoly, nem nyilal, szó sincs arról, hogy nem tudok talpra állni, egyszerűen csak érzem mindkét ponton valami nem stimmel.

A probléma valószínűleg a futócipőben keresendő, amely bár minőségi adidas példány, már nem a legújabb fajtából való, kicsit megkopott az évek során. Mivel egy hónapra van lehetőségem tesztelni a MiCoach-ot, így várok néhány napot, hogyan reagálnak lábaim a pihentetésre, utána kiderül, hogy kipróbálok-e még edzésterveket.

A bejegyzés trackback címe:

https://micoach.blog.hu/api/trackback/id/tr73220421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HelloJozsi 2011.09.14. 08:19:00

Szeritnem olvasd el ezt:
www.freeweb.hu/powerhiker/pirie.htm
Lehet, hogy orvosság lehet a bajra.
süti beállítások módosítása