Hetek óta nagy dobásra készül az adidas sztárcsapata, amely gőzerővel készül a vasárnapi 18. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltóra. Kíváncsi vagy, hogy bírja Pálinger Kati, Weisz Fanni, Erdei Zsolt, Harsányi Levente, Kovács " Kokó" István, Vajda Attila és Vujity Tvrtko? Gyere ki a budapesti Kossuth térre délelőtt fél tízre!

 A váltó tagjainak felkészülését az adidas miCoach eszköze támogatta, a valós idejű digitális személyi edzővel való futás pedig a vélemények szerint szenzációs segítőtárs.

Ha szeretnél többet megtudni miCoach-ról, akkor nincs más dolgod, mint kilátogatni vasárnap a K&H futóváltóra, ahol az adidas sátorban lehetőséget lesz kipróbálni, megismerni az eszközt. A teszt után profi edzőink segítenek majd az eredmények elemzésében. Mi több, végezhetsz lábterheléses, úgynevezett FOOTSCAN elemzést, amely segít megállapítani, melyik a legideálisabb futócipő a lábadra.

Ha pedig versenyzésre vágysz, akkor Budapesten a Parlamenttől indulva három távon futhatsz váltót társaiddal. A maratont 6 fős(6 x 7032,5 m), a félmaratont 3 fős csapatban (3 x 7032,5 m) teljesítheted, a rövid távok kedvelőinek pedig ott a minimaraton 3 fős váltóban (3 x 2011 m). Aki komolyabb kihívást keres, választhatja az egyéni félmaratont (21 km) is.

Íme, a K&H olimpiai maraton és félmaraton váltó útvonala 

A bejegyzés trackback címe:

https://micoach.blog.hu/api/trackback/id/tr52904154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása