Új, edzést segítő eszközzel jelentkezik az adidas: a miCoach egyszerűen, mégis profin támogatja elsősorban a futókat, de mindazokat, akik erőkifejtésre késztetik magukat. Több részben mutatjuk be működését, előnyeit és tanácsokat adunk az elinduláshoz. Kezdjük az alapoknál, miből áll a miCoach csomag, és mik a teendőink az első futás előtt?

A miCoach egy interaktív edzőtárs, minden olyan tulajdonsággal, tudással felszerelve, amellyel a leghatékonyabban, képességeinknek leginkább megfelelő terhelést érhetjük el. Egyszerűbb változata Zone (amellyel később részletesen foglalkozunk) míg beszéd/zene lejátszására alkalmas a Pacer. Most utóbbira koncentrálunk.

Ha felbontjuk a csomagolást, láthatjuk, a Pacer három fő részből (a központi egység folyamatos vezeték nélküli kapcsolatban áll a mellkasra erősített, EKG pontosságú pulzusmérővel, illetve a lépésszámlálóval) áll. Emellett kapunk egy egydugós fülhallgatót, két (köztük egy USB-) csatlakozót, továbbá két használati utasítást.

Az első „közös” futás előtt illesszük az alapegységet számítógéphez vagy okostelefonhoz az USB-porton keresztül. Ez azért fontos, mert az adidas külön honlapján többek között adatokat jeleníthetünk meg, edzésprogramokat tölthetünk le. A saját fiók regisztrálása egyszerű és gyors.

Ha ezzel megvagyunk, nincs más dolgunk, mint a fülhallgatót a ruhához vagy vállra rögzíthető alapegységhez kapcsolni, elhelyezni a lépésszámlálót a cipőn és felölteni a pulzusmérőt. Így leírva bonyolultnak tűnhet az első pár lépés, de minden könnyedén működik, az egész hamar rutinszerűvé válik, néhány másodpercet vesz igénybe.

A Pacer összeállításához itt találsz részletes útmutatót.

Legközelebb, a második részben a miCoach Pacer működésével foglalkozunk!

A miCoach Pacer részletes bemutatkozó videója

A bejegyzés trackback címe:

https://micoach.blog.hu/api/trackback/id/tr302917457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása