Új, edzést segítő eszközzel jelentkezik az adidas: a miCoach egyszerűen, mégis profin támogatja elsősorban a futókat, de mindazokat, akik erőkifejtésre késztetik magukat. Több részben mutatjuk be működését, előnyeit, tanácsokat adunk az elinduláshoz. Most a miCoach működésével és a kapcsolódó honlappal foglalkozunk!

Az előző részben ott hagytuk abba, hogy magunkra öltöttük az eszközt és készen állunk az első „közös” futásra. Nos, ha elindulunk, a miCoach-csot két, szabad és edzés módban használhatjuk. Az elsőnél a szerkezet csak méri mozgási adatainkat (megtett táv, sebesség, pulzus- és lépésszám), a másiknál viszont tanácsokkal lát el.

Mindez zavarónak tűnhet, de egy sor kellemes, szexi beszédhang közül választhatunk, amely közli velünk a szükséges adatokat, szól, ha túl gyorsan, vagy lassan futunk. Ha mindenképp kerülnénk a „hangvezérlést”, akkor a tempónak megfelelő ütemű, gyorsaságú zeneszámokat is lejátszik a miCoach Pacer.

A rendszerből nehézség alapján négy edzésprogramból választhatunk: ezeket kék, zöld, sárga és piros színnel jelölik. Sorrendben a legelső kezdőknek ajánlható könnyű, a második átlagos kalóriaégető, állóképességet fejlesztő, a harmadik már kemény erőkifejtést, míg a negyedik extrém terhelést jelent.

Bővebben a színek jelentéséről az alábbi linken olvashatsz.

Futás előtt, futás után irány a számítógép/okostelefon. Aki esetleg nehezen igazodik el az internetes világban, annak dolgát útmutató segíti.

A miCoach oldalán lehetőségek tárháza nyílik meg: beállíthatjuk saját kitűzött  céljainkat, edzésnaptárt, naplót vezethetünk, feltölthetjük adatainkat a Pacerről, amelyeket látványosan megjeleníthetünk, elemezhetünk. És ami a legfontosabb, számtalan profi támogatást nyújtó edzésterveket tölthetünk le az eszközre.

A harmadik, befejező részben az adidas miCoach által nyújtott edzésrendszer előnyeivel, kedvező tulajdonságaival foglalkozunk!

Egy rövidebb bemutatófilm az adidas miCoach Pacerről:

A bejegyzés trackback címe:

https://micoach.blog.hu/api/trackback/id/tr782917601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása