Tyson Gay, a világ második leggyorsabb sprintere sérülés miatt miatt visszalépett a 100 méteres síkfutástól a világbajnoki válogatóként szolgáló amerikai atlétikai bajnokságon.

A 2007-es világbajnok a 100 méter elődöntőjének bemelegítése közben jelezte: erősödő csípőfájdalmai miatt visszalép a futástól. „Csalódott vagyok, de az egészségem a legfontosabb" - közölte csalódottan Gay Facebook-oldalán.

A számot így Walter Dix 9.94 mp-cel nyerte, az augusztusi világbajnoki részvételre rajta kívül jogot szerzett további két dobogós: a négyéves eltiltása után visszatért olimpiai és világbajnok Justin Gatlin (9.95) és Michael Rodgers (9.99) is.

A jamaicai bajnokságon Asafa Powell (10.08 mp., 1.8-as ellenszél) nyert, mögötte pedig Yohan Blake (10.09) és a 2011-es év leggyorsabb idejét magáénak tudó (9.79 mp.) Steve Mullings (10.10) ért célba.

A bejegyzés trackback címe:

https://micoach.blog.hu/api/trackback/id/tr323039306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása