Menekülés az eső elől?

2011.08.04. 16:34

Nyaralás és a szokásosnál több munka miatt több mint egy hónapja nem látogattam meg szüleimet, ezt az elmaradásomat pótolom most, a friss vidéki levegőt pedig illik kihasználni egy kocogással. A második edzéssel folytatom a stresszoldó futóprogramot!

Mikor elindultam, épp lecsapott a zivatar Budapestre, s Kecskemétre is pont akkor érkezett meg, mikor a busz továbbindult, ehhez képest Kiskunfélegyházán egy csepp sem esett, de a felhők készülnek.

Egy nap pihenő után késő estére időzítem a futást, addig van épp elég dolgom, remélem addig itt is lesz egy kis zimankó, úgyis olyan fülledt meleg van. Legalább ellentétben első kocogásommal, itt az útvonallal nem lehet baj, jobban ismerem a környéket mint a tenyerem.

Következik tehát a második edzés, amely változatosabb lesz, három egyperces sárga zónát is tartalmaz, amely már biztos komolyabb erőkifejtést igényel. Itt a mai terv, az eredményekről később!

A bejegyzés trackback címe:

https://micoach.blog.hu/api/trackback/id/tr503137390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása