Azt már megmutattam, hogyan kell beüzemelni a MiCoach-ot, hogyan kell edzésprogramot választani és betölteni az eszközre, de van bőven funkció, amelyről eddig nem esett szó, és bizony hasznos lehet mindenki számára. Ilyen a futóútvonal térképi ábrázolása!

A miCoach Pacer az arany középutat képviseli az edzést segítő eszközök piacán, hiszen sokkal, de sokkal többet tud mint az egyszerű kalóriaszámlálók, de annyira nem bonyolult, mint a  másik végletet képviselő, GPS-szel összekötött „miniszámítógépek”.

Aki viszont hiányolja a térképi megjelenítést, annak sem kell aggódnia, hiszen az adidas honlapján saját fiókunkban a Google Map funkcióját segítségül hívva lehetőség nyílik egyszerűen ábrázolni azt, hogy épp merre futottunk, vagy merre tervezünk elindulni.

Nézzük lépésről lépésre, hogy ehhez mit kell tennünk:

  • A bejelentkezés után a felső fekete sávon található zöld fülek közül kattints a 'Manage' a leugró ablakból pedig a 'Routes' gombra. Ezután megjelenik képernyődön a Google Map (felül, bal felső kép).
  • Ha ez megvan, a térkép jobb felső sarkán látható egy balra mutató nyíl, erre klikkelve balra kinyílik egy szerkesztő sáv!
  • A középen látható 'Find your location' sávba beírva a település nevét azonnal oda navigál a rendszer, nagyíts bele, és keresd meg a környéket, ahol futottál, vagy futni szeretnél (felül, bal alsó kép)!
  • Ezután a dolgod nagyon egyszerű, a bal egérgombbal klikkelve jelöld ki az útvonalat, ha ugyanarra jöttél vissza, mint amerre elindultál, azt is gond nélkül jelölheted (jobb felső kép)!
  • Ha módosítanál egy-egy pontot, akkor lenyomva tartva a bal egérgombot bármelyiket bárhova elhúzhatod, áthelyezheted!
  • Ha elrontottál valamit, kattints a 'New Route' gombra és törlődik, amit addig kijelöltél!
  • Ha készen vagy a kijelöléssel, akkor a 'Save' gombra kattintva mentsd el az útvonalat.

Nagy előnye a MiCoach-nak amellett, hogy a térképen pontosan mutatja a távolságot, a kijelölt útvonaladat össze is kapcsolhatod egy-egy edzéseddel. Ezt így teheted meg:

  • A felső fekete sávon található zöld fülek közül válaszd ki a 'Track' azon belül 'Dashboard' ikont, ahol megjelenik az utolsó edzésed naplója (felül, jobb alsó kép).
  • Itt menj a 'Results' gombra, ahol a részletes adatokat láthatod.
  • A jobb felső sarokban található 'Route' ikonra kattintva megjelenik ugyanúgy a Google Map, mint a 'Routes'-nál, de egy korábban kijelölt útvonalat is bekapcsolhatsz, mégpedig a térkép tetején megjelenő 'Routes List' sávra kattintva.

Nézzük a saját útvonalaim hogyan festenek, íme az első Budapesten!

Itt a második Kiskunfélegyházán!

És a harmadik ismét a fővárosban!

"Pofásak" nem? Szerdán folytatom a kocogást!

A bejegyzés trackback címe:

https://micoach.blog.hu/api/trackback/id/tr943155046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása