Tyson Gay győzelmével zárult a manchesteri 150 m-es futóverseny, de a világ második leggyorsabb embere 16 századdal elmaradt a háromszoros olimpiai bajnok Usain Bolt 2009-es rekordjától.

A 28 éves világbajnok, ötkarikás ezüstérmes sprinter 14.51 másodperccel haladt át a célvonalon az angolos időjárás ellenére, a szemerkélő eső a legkevésbé sem kedvezett számára.

Gay 8.8 másodperc alatt teljesítette az 50 méter és a cél közötti 100 méteres távot, de így sem tudta megdönteni a jamaicai sztár két évvel ezelőtti 14.35-ös szintén manchesteri csúcsát.

„Elégedett vagyok az időmmel, szerintem elég gyors. Csak egészségesnek kell maradnom és rendben leszek” – mondta a 2007-es vb óta állandó sérülésekkel bajlódó amerikai a BBC-nek.

„Jól éreztem magam, egy kicsit fájnak az izmaim. Az első száz métert 9.91 alatt teljesítettem, ami nem rossz, ez nagyjából olyan, ahol mindenki szeretne le így tavasszal” – tette hozzá a győztes.

Gay 150 méteres futása Manchesterben

A bejegyzés trackback címe:

https://micoach.blog.hu/api/trackback/id/tr212959285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása